Ezt a receptet a drága kishúgomnak köszönhetem, 5 perc alatt elkészíthető finom és laktató ebédről beszélünk. Aki szereti a tonhalat, annak feltétlen ki kell próbálnia a következő receptet!
RECEPT
Hozzávalók (2 adag)
- 2 db Tonhalkonzerv
- 200 ml növényi "főzőtejszín"
- Friss petrezselyemzöld
- Konzerv kukorica
- Durumtészta
- Fűszerek: őrölt bors, só, szerecsendió
Elkészítés
Egy kis lábosba beleöntöm a tejszínt és hozzáadom a tonhalat. Sózom, borsozom, rakok bele ízlés szerint még szerecsendiót is. Elkezdem melegíteni és amikor már forr leveszem a tűzről, hozzáadom a kukoricát és a felaprított petrezselymet.
Főzök ki hozzá spagetti tésztát, vagy pennét, de akár rizzsel is tálalható.
Főzök ki hozzá spagetti tésztát, vagy pennét, de akár rizzsel is tálalható.
Jó étvágyat!
0 megjegyzés