Ezt a kétféle ízesítést szükségessé tette az, hogy a húgom nem szereti a tárkonyt. Ekkor jutott eszembe, hogy az oregánóval mellé lőni nem igazán lehet. Így készült el egy fehérjében dús, krémsajtos csirkés étel, amit 2-3 napra simán el lehet dobozolni. Egy fűszer kicserélésével máris elkészíthető 2 teljesen más ízvilágú étel.
RECEPT
Hozzávalók
- 500 g Csirkemell
- 280 g Light krémsajt
- 1 db Vöröshagyma
- 1 gerezd Fokhagyma
- 1 db Kis joghurt
- Gomba
- Fűszerek: Majoranna, só, bors, oregánó vagy tárkony
Elkészítés
Felaprítom a hagymát és olívaolajon megfuttatom. Ezután ráborítom a felkockázott csirkemellet és az apróra vágott gombát. Sózok, borsozok ízlés szerint. Megvárom, amíg a hús kifehéredik és ezután ráöntöm a joghurtot és a krémsajtot. Ezt fakanállal addig keverem, amíg a krémsajt elkeveredik a hússal. Fűszerezem majorannával, tárkonnyal vagy oregánóval. Rizzsel tálalom.
Jó étvágyat!
1 megjegyzés
Casino Site - Live Dealer Casino & Slots | Lucky Club Live
VálaszTörlésWe've teamed up with Playtech and have a very exciting live casino experience – an exciting casino experience that's luckyclub bound to change over time.