Light krémsajtos, gombás csirkemell többféle ízesítésben ~

by - 6:42




 Ezt a kétféle ízesítést szükségessé tette az, hogy a húgom nem szereti a tárkonyt. Ekkor jutott eszembe, hogy az oregánóval mellé lőni nem igazán lehet. Így készült el egy fehérjében dús, krémsajtos csirkés étel, amit 2-3 napra simán el lehet dobozolni. Egy fűszer kicserélésével máris elkészíthető 2 teljesen más ízvilágú étel. 

RECEPT



Hozzávalók


  • 500 g Csirkemell
  • 280 g Light krémsajt
  • 1 db Vöröshagyma
  • 1 gerezd Fokhagyma 
  • 1 db Kis joghurt 
  • Gomba
  • Fűszerek: Majoranna, só, bors, oregánó vagy tárkony
Elkészítés

Felaprítom a hagymát és olívaolajon megfuttatom. Ezután ráborítom a felkockázott csirkemellet és az apróra vágott gombát. Sózok, borsozok ízlés szerint. Megvárom, amíg a hús kifehéredik és ezután ráöntöm a joghurtot és a krémsajtot. Ezt fakanállal addig keverem, amíg a krémsajt elkeveredik a hússal. Fűszerezem majorannával, tárkonnyal vagy oregánóval. Rizzsel tálalom.



Jó étvágyat!


You May Also Like

1 megjegyzés

  1. Casino Site - Live Dealer Casino & Slots | Lucky Club Live
    We've teamed up with Playtech and have a very exciting live casino experience – an exciting casino experience that's luckyclub bound to change over time.

    VálaszTörlés