Sajtkrémes csirkemell sonkás csirkemell szeletek ~

by - 5:44


A sajtkrém mostanában nagy kedvencem lett. Mindig van itthon általában és ha nagyon nincs új ötletem, vagy éppen gyorsan ebédet kell csinálnom, erre a sajtkrémes töltelékre szokott esni a választásom. Ez most az egyik elkészítési módja lesz a sok közül. A fűszerezést is mindig másképp oldom meg, így a lehetőségek tárháza végtelen, szinte megunhatatlanná válik.




RECEPT



Hozzávalók



  • 250 g csirkemell filé
  • 120-140 g Light sajtkrém
  • 1 db Kisebb vöröshagyma
  •  1 csomag vagy kb. 100 g csirkemell sonka
  • Fűszerek:  só, bors, petrezselyem


Elkészítés



Felaprítom a hagymát és olívaolajon megfuttatom. Felkockázom a csirkemell sonkát, ráborítom a hagymára. Mikor megpirult a hagyma és a csirkemell sonka, hozzáteszem a sajtkrémet, a petrezselymet és összedolgozom őket, majd leveszem a tűzről.

A csirkemell filét felszeletelem, besózom, borsozom, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakom a szeleteket. A húsok tetejére kanalazom a sajtkrémes tölteléket, majd előmelegített sütőben kb. 180 fokon légkeverésen 15-20 percet sütöm. 

Tipp: A húsok alá szoktam önteni egy kis olívaolajat, így tuti nem ragad rá nem lesz száraz a hús alja.
Jó étvágyat!

You May Also Like

0 megjegyzés