#homeworkout ~ PUMP UP!

by - 12:59

Még hogy otthon nem lehet edzeni... Nagyon sok applikáció létezik már amelyekben rengeteg feladat van. Egy jó párat próbáltam már, de mind közül a "PUMPUP" tetszett meg a legjobban.

Először regisztrálod magad vagy a facebookod vagy az e-mail címed által és máris beléphetsz a PUMPUP közösségébe. Kiválaszthatod, hogy milyen témakörök érdekelnek és el is kezdhetsz követni embereket. Megoszthatod másokkal a fejlődésedet és elkezdhetsz edzeni. Azért tetszett meg ez az alkalmazás, mert nem hagyja, hogy össze-vissza edz. Ezalatt azt értem, hogy az az edzésterv amit összeállít neked az mindig változatos és nem csak bele csap a közepébe. Az eleje bemelegítéssel kezdődik a vége pedig a megedzett testrészek nyújtása. 

Igazából ez az applikáció kicsit rosszul működik.:/ Iphone 5-ön működik, de volt már, hogy megadta magát és nem mutatta a feladatokat például. Samsung Galaxy S3-on és Tab 4 en viszont nem  működött egyáltalán az edzés része sajnos.:/ Remélhetőleg javítanak még a appon. Viszont, ha újfajta telefonnal vagy tablettel rendelkezel igazán élvezhető kis program.

Mielőtt elkezditek figyeljetek oda, hogy az edzettségi szinteteknek megfelelően állítsátok be, mert csúnya sérüléseket, töréseket szenvedhettek és hát az senkinek se lenne jó.:) Inkább kezdjétek a kezdő szinten mérjétek fel, hogy könnyen megcsináltátok a feladatokat vagy nem és aszerint nehezítsetek.

Jó edzést otthonra mindenkinek!





You May Also Like

0 megjegyzés